De afgelopen jaren hebben wij samen hard aan ons bedrijf gewerkt om op het punt te komen dat Jasper zijn reguliere baan kon opzeggen om zo samen verder te kunnen gaan werken aan de toekomst van Stitchonomy. Zo konden we het bedrijf verder klaarstomen om vanuit de bus gerund te worden. 

Vanlifers zijn vaak erg creatief in het genereren van inkomen. Sommigen verdienen de kost als online marketeer, tekstschrijver of influencer terwijl anderen via seizoensarbeid hun inkomen vergaren. De mogelijkheden zijn eindeloos.  

Voor ons is Stitchonomy onze primaire bron van inkomen. Stitchonomy is een modern borduurmerk gericht op het toegangkelijk maken van borduren aan de jongere generatie via hippe borduurontwerpen en pakketten. 

Of je nou wilt beginnen met borduren of al doorgewinterde borduurprofessional bent, Stitchonomy heeft voor een ruime keuze uit de leukste borduurpakketten en accessoires voor elk niveau!

Als je het leuk vind om ons te steunen en zo gelijk creatief bezig te zijn neem dan eens een kijkje op onze website!

Naast Stitchonomy runnen we ook het borduur blog De Borduur Academy. 

Bij De Borduur Academy kun je terecht voor cursussen, blogs, inspiratie, steekuitleg en nog veel meer!

Sommige artikelen op De Borduur Academy bevatten affiliate links bevatten. Indien je hierop klikt en producten aanschaft krijgen wij hier een kleine vergoeding voor.