Advandria is een portmanteau van drie woorden: Adventure, Van en Wondria (het Oud Friese woord voor dwalen). Dit zijn de drie dingen die onze dromen en ons leven al jaren lang inspireren. De drie dingen die nu eindelijk samen komen – in onze (nog om te bouwen) Fiat Ducato.

Alyssa

Ik ben Alyssa een fulltime borduur- en kruissteekliefhebber, ondernemer, maker en schrijver. Ik heb een achtergrond in Engelse & Amerikaanse Literatuur en werk al meer dan 5 jaar als zelfstandige.

Samen met Jasper run ik Stitchonomy een Modern borrduurmerk. Ik schrijf voor mijn eigen blog De Borduur Academy en organiseer elk jaar verschillende (online) borduurevents. Ik heb ontworpen voor internationale borduurtijdschriften, boeken en e-books over borduren en kruissteek geschreven. Ons bedrijf is onze levensader bij het reizen met de Van.

Jasper

Natuur, wandelen, en de serene rust van Zweedse cabins hebben altijd een speciale plaats in mijn hart gehad. Hallo, ik ben Jasper, een gepassioneerde natuurliefhebber die zijn dagen het liefst doorbrengt in de schaduw van majestueuze bossen en langs de oevers van kalme meren.

In september 2019 heb ik de stap gezet om mijn reguliere baan bij een grote multinational achter me te laten. Samen met Alyssa heb ik besloten om ons volledig te wijden aan Stitchonomy. Ons ultieme doel? Meer vrijheid creëren voor onszelf, zodat we kunnen blijven genieten van de prachtige natuurlijke omgeving die we zo koesteren.